Hellerud Vidregående skole på besøk igjen!

I 2008 stod det en artikkel i Aftenposten om metoder som Elvebakken Vidregående Skole i Oslo benyttet for å knytte elevene isammen det første skoleåret Èn av de som var med på dette prosjektet var Arnfinn Stautland

Arnfinn fant for noen år siden ut at han ville hjepe andre skoler og «landet» da på Hellerud Vidregående Skole beliggende på Tveita i Oslo.

Både elever og lærere fra Hellerud har vært på besøk hos TeamKraft tidligere. Nå er de her igjen.
Planlegging og møter har det vært flere av . Forespørselen denne gang var om vi kunne legge tilrette for en dag for ALLE førstetrinnselever ved skolen.

Både spennende og ikke minst interessant. Isammen med flere lærere og øvrig fagpersonell ved skolen tar vi imot grupper med elever hver dag uka igjennom.
De har ansvaret for det som foregår inne. TeamKraft tar seg av uteaktiviteter, med hovedvekt på kommunikasjon og samarbeide. Gry på Restarurant Fortet sørger for at lunsjen er på plass til kl 1130.

Det er mange utfordringer for og i det norske skolesystemet idag. Å beholde elevene igjennom 3 år på skolen krever sitt. At de skal kunne ha en bestått eksamen krever sitt. Hellerud Vidregående Skole med Arnfinn i spissen jobber iherdig år etter år for å hjelpe flest mulig igjennom krevende skoleår.

Disse elevene kommer ifra 30-40 forskjellige ungdomsskoler i Osloregionen. Det er derfor viktig å starte skoleåret med nettopp å bli noe kjent med hverandre når de begynner på en ny skole. TeamKraft hjelper til så gjerne til og vi har gode verktøy og metoder som fungerer. DET vet vi.

Vi følger opp med nye blogger fra samlingen utover i uken. Følg med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s