Hellerud Videregående skole dag 2

Tirsdag var det klart for nye klasser fra Hellerud Vidregående skole i Oslo. Vi velger ut noen bilder hver dag som viser litt av det som elever, lærere og vi i TeamKraft jobber med under dagene på Høytorp Fort.

Vi ser Per i full gang med å «preppe lagene» før de skal ut i en av våre samarbeidsbaner. Det er interessant å se hvordan elevene jobber i lag Dette er andre uke på skolen og en av oppgavene som vi gir er å lære navnene til de andre i gruppen.

Samarbeidsøvelsene fungerer nær sagt som vanlig. Elevene er ivrige, tar oppgavene alvorlig. MEN smilet og latteren er som oftest ikke så langt unna. Det gleder og er motiverende for oss som jobber med ungdommene fra Oslo.

Nye bilder og inntrykk følger imorgen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s