FOLKR-Håkon Håkonsson tilbake til bygda og Linnea barnehage.

God lørdag!

Vi har i lang tid jobbet sammen med Folkenborg Museum og Erik Tresselt med det som vi har valgt å kalle FOLKR-Håkon Håkonsson tilbake til bygda.

Håkon Håkonsson ble født på Folkenborg i Eidsberg våren 1204. Mor Inga fra Varteig måtte rømme med barn og følge høsten 1205, da baglerne var ute etter å drepe Håkon som da er ca halvannet år. Denne historien forsøker vi å få ytterligere frem gjennom konseptet FOLKR.
3 testgrupper har vært gjennom tvekamper og flukt. Lørdag for 14 dager siden var det klart for første bedrift. Linnea barnehage fra Herland.
Vi spør alltid om ærlige tilbakemeldinger når vi har grupper på besøk. Torsdag tikket denne inn på vår mail fra de ansatte som var med.

Hei igjen

Her kommer vår tilbakemelding av Flukten fra Folkenborg
Hva vi synes var bra:
At dere er i rolle når vi kommer, og gjennom hele.
Tvekampene
Informasjon og bakgrunn før tvekamper
Oppgavene og selve flukten
Flotte kostymer og flott ramme rundt

Forslag til forbedring:
Lettere Håkon Håkonsson. (vekten passer sikkert for de som er bedre trent, men for oss ble det tungt) Mulighet for å binde Håkon fast på hverandre. Viktig at Håkon er med til Nidaros
Flere av oss ønsker å prøveskyte pil og bue/kaste øks.
Litt mer tydelig hvor vi skal. Klare regler.

Ser at listen med forbedringer er lengst, men det er ikke representativt for opplevelsen. Etter at konkurranseinstinktet hadde lagt seg var vi enige om at dette er noe av det artigste vi har gjort.
Vi lurer på hvorfor vi ikke har sett noe om dette før? Hjelper gjerne til med å profilere opplegget ved å dele på fb. osv.

Mvh. Tove for alle i Linnea.

Dette varmer og vi har allerede justert på det som kan gjøres enda bedre. Å slanke kongen vil vi nok ikke gjøre (ca 10 kg), men at det vil bli lettere å få han med seg under flukten kan vi garantere at det blir.

Folkenborg Museum og TeamKraft takker Linnea barnehage og håper at flere melder sin interesse for FOLKR, historien og Håkon Håkonsson`s flukt fra Folkenborg høsten 1205.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s