THE SHIRT 10 år!

Hei!!

Vi takker NRK. Vi takker Indre Smaalenene Avis. Det er ikke ofte at «lille Mysen» får et innslag i beste sendetid (m. repriser) på rikskanalen. Fredag lufta vi The Shirt. 6 minutter og tjue sekunder varte første innslag. Deretter var det «reprise på reprise».
THE SHIRT. 621 drakter m. signaturer fra hele verden. Bjørn startet i 2009, første stopp var Mysen. I badstua (på kvelden) tikker første bidrag inn. Sir Elton John og Watford SKAL være med på sykkelturen, reisen og ikke minst budskapet som Bjørn skal formidle de neste 332 dagene.
Gi inn og les om Bjørn og The Shirt på sosiale medier. Han nådde ca 2 milliarder mennesker gjennom presse og mediadekning før The Shirt var med på åpningen av fotball-VM 10.7.2010. ALT er dokumentert!!!!!

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP MED MENNESKET I FOKUS.

GOD SOMMER til dere alle!.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s