Det trimmes fra «Høyloftet» på Slettevold Gård/TeamKraft. GOOGLE og YARA er blandt kundene.

I snart to uker har møterommet el. «Høyloftet» som vi kaller det på Slettevold Gård/TeamKraft blitt benyttet til trimlokale for enkeltpersoner og bedrifter gjennom streaming på nett. GOOGLE og YARA er blant bedriftskundene
Torp & Co Klinikken i Oslo hvor vår datter Marthe har sitt daglige virke var raske med å snu seg rundt når Koronaviruset rammet oss. All virksomhet i bedriften er satt på vent på lik linje med mange andre rundt om i landet. Selv mistet  Slettevold/TeamKraft alt av kunder/lag ila. et par dager.
Trim og fysisk fostring holder faktisk mange av oss i gang. Ei lita økt noen ganger i uka er viktig. Mange er flinke og vi ser at aktiviteten har økt betydelig. Helsestien langs Mysenelva, Høytorp Fort og Trømborgfjella kan nevnes.
For de som ikke har samme mulighet og bevegelsesfrihet som oss ute på landet, har streaming på nett og veiledning med personlige trenere slått an. Gode tilbakemeldinger forteller det. Torp & Co Klinikken tilbyr: 0830-1530-1730 Styrkeøkt. 30 min 1300 – Yoga. 30 min 1400 – Pausestrekk. 15 min. Trykk inn på linken under for mer informasjon og for registrering:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9mFYeWwrf8AaI2Tb9H1Afkpy2DAvei2T1dKGHh9oTH8nNWg/viewform?fbclid=IwAR3T44UAOdDym0YV_IPKtlZt2lQ0J1Z6sOcKLtUEuI4g1BjavZ0JBYC3A6s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s