BANO-gruppen og TeamKraftmodellen

God ettermiddag.

For noe tid tilbake fikk vi en interessant forespørsel fra konsernsjef Frode Lindvik i Bano-gruppen. Bano-gruppen som eier Probad er i dag en ledende aktør innen funksjonell baderoms innredning mot helsebygg, med kontorer i Norge, Sverige og Danmark.
Lindvik kom fra Sandane og et godt planleggingsmøte hadde vi i forkant på Slettevold Gård. Denne gang måtte vi gjennomføre det hele på engelsk og polsk. Adferdsfargene benyttes mange steder rundt om i verden og det er andre gang vi gjennomfører en samling hvor polske arbeidere er med.
I Norge har gruppen lokasjoner i Sandane, Bergen og Oslo. En større fabrikk ligger i Tøcksfors. Her jobber det mange fra Polen.
Nok engang trekker det nye og spennende grupper mot Indre Østfold takket være hotellet på Scandic Brennemoen. TeamKraft hadde denne gang en hel dag hvor vi fikk god tid til teori og praktiske øvelser.
Det er alltid spennende med tilbakemeldinger og igjen får vi en varm takk for godt opplegg. Nye samlinger med gruppen ser det også ut til at det blir.
Hotellet og de ansatte på Scandic Brennemoen får også mye ros for mat og service. Igjen en takk til Marit m/crew.
Bildene er fra møterommet Momarken 1 på hotellet. Teori gjennomgås. Etter lunsj gikk turen nok engang til Høytorp Fort hvor noen av våre praktiske samarbeidsøvelser ble gjennomført. Fra Høytorp bar det tilbake til hotellet for gjennomgang og evaluering av dagen. DEN er viktig!!!!!

TeamKraft takker BANO-gruppen for oppdraget og ønsker alle lykke til videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s