Mestring-glede-felleskap med god avstand.

Alle er rammet av Covid 19. Når dette er over vites heller ikke. Vi i TeamKraft jobber på og tar imot grupper, med god avstand. Bildene er fra samlinger som vi har hatt opp gjennom årene og før vi ble satt tilbake av koronaviruset.
De viser fra Rømsjøen i nydelig vær. Mesternes Mester for lag på Laholmen i Sverige. CRAMO på Gardermoen og god avstand mellom dame og herreutøvere fra hopplandslagene i sanddynene på Monaryggen. Gå inn på våre nettsider http://www.teamkraft.no el ring. Vi er her!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s