TeamKraft fra 2003

TeamKraft akter IKKE å gi seg. Siden oppstarten i mai 2003 har det vært mange opp og nedturer. Det vi opplever nå rammer oss alle.

Mestring-Glede-Felleskap med Mennesket i fokus har vært med som motto hele tiden. Mange grupper/lag/foreninger har besøkt oss gjennom årene og det er derfor gledelig å få forespørsler fra nye grupper midt i disse koronatider. Når krisen er over kommer vi på besøk. DET varmer!!!

Bildet viser Indre Østfold Renovasjon på Høytorp Fort den 10.3. De ble siste bedrift før det meste ble «lukket ned». Det er alltid en glede å ha IØR på besøk. De var på samling i fjor og kom igjen i år. Nok engang er tilbakemeldingene meget gode. Igjen vil vi også takke Scandic Brennemoen for god service, mat og samarbeide. Nå gleder vi oss til åpning og nye oppdrag sammen med hotellet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s