Ski Håndball J-15 på besøk.

Hei!

Håndballtradisjonene i Ski og Follodistriktet er sterke. Mange bedriver idretten og da spesielt på jente/kvinnesiden.

Det er mange dyktige mennesker derute som jobber aktivt for å beholde ungdommen i/på det som jeg vil kalle positive arenaer, igjennom faser av livet som for mange kan være både krevende og utfordrende.

Fra fredag den 15-søndag den 17.8 hadde SKI-jenter- 15 samling for blandt annet å jobbe med nettopp samhold og felleskap. Hos oss skulle de være fra fredag til lørdag. Når «fløyta går» for avkast er det som regel ett felles mål og seier som kanskje teller, men det er så mye mer enn det som må fungere. Hva skjer utenfor banen, utenfor hallen osv.osv. ?

Billedkollasjen viser en lydhør «gjeng» fredag kveld i møterommet på Slettevold Gård. Ca to timer med forskjellige temaer ble gått igjennom. Etter en god matbit var det klart for sandhåndball til mørket stoppet det hele. Innsats stod til «innertier». Mobiler, ipodèr, ipader oa. ble «dratt inn», hva skjer? Jentene tar på eget initiativ tak i «kjedsomheten» som oppstår og flokker seg rundt grua i Garganstua. Der blir de sittende å snakke med hverandre uten de nevnte «dupeditter» tilstede. Jentene får de siste instrukser fra trener Espen før natteroen senker seg.
På lørdag var det opp til frokost, deretter diverse øvelser både på Høytorp Fort og på Slettevold Gård. Kommandanten på Fortet har ett større og større behov for førstehjelp. Per gjennomfører ofte enkel førstehjelp med gruppene som besøker oss. I hans fravær stepper andre inn. Kommandanten er til orientering fortsatt med!!
Evaluering  etter en samling må med. En god dialog med deltagerne får vi som regel til.  Ønsker, ytringer og meninger kommer frem.
Det er tid for hjemreise og utdeling av mobiler. Savnet ser ikke ut til å ha vært så stort.

Vi takker Ski Håndball J-15 med trenere og støtteapparat for oppdraget og kommer tilbake med evaluering (på papiret) når den foreligger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s