TeamKraft og nye lag på gang!

UDL-lag (utdrikningslag) har vi hatt flere av opp igjennom årene.

Høytorp Fort i Mysen og omgivelsene deroppe gir oss et mangfold av muligheter og «jungeltelegrafen» er vår beste markedsføring.

I begynnelsen av august var det en «jentegjeng» fra Halden som dukket opp. Her følger tilbakemeldingen:

Hei Ingar!

Tusen takk for fine bilder! Jeg fikk en skikkelig god påminnelse om hvor gøy dette var da jeg tittet igjennom de. Det var en perfekt start på utdrikningslaget også fordi ikke alle kjente hverandre like godt. Og som du sa, samarbeid og kommunikasjon er så viktig! Solveig var veldig fornøyd med dagen.

Når det gjelder opplegget deres er jeg så glad for at Pia fortalte meg om dere. Jeg tror jeg kan si at samtlige av jentene synes dette var veldig moro, også pga innføringen med de ulike personlige egenskapene og brifingen vi fikk i etterkant.

Uten å vite mye om hva som skulle skje, viser TeamKraft et gjennomtenkt og godt gjennomført opplegg i spennende omgivelser med fokus på samarbeid og kommunikasjon. Vi var en jentegjeng hvor alle kjente bruden, men det var flere som ikke hadde hilst på hverandre før. Ved å starte dagen på Høytorp fort og opplegg «Fangene på fortet», ble jentegjengen kjent på en helt unik måte. Dette la et positivt grunnlag for resten av dagen. Alle var enige om at dette var utrolig gøy og spennende, og man skal nok ikke se bort fra at noen vil komme tilbake til fortet i en annen setting.

Igjen, tusen takk til deg og Per + resten av gjengen som jobber med dette. Veldig viktig og veldig positivt

Med vennlig hilsen
Hanne Havstad Ingebrigtsen
Rådgiver
Rakkestad ungdomsskole

TeamKraft takker nok engang for rosende ord og ønsker alle lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s