Erik Andersen og VVS SKI

For noe tid tilbake ringe Erik Andersen meg og lurte på om vi kunne ta imot en gruppe rørleggere fra Ski. Med var også en representant fra Br. Dahl.

Erik er en god venn og tidligere kollega fra politiet. Han har lang fartstid fra håndballhallen, som keeper, som hjelpetrener for herrelandslaget i ca 10 år isammen med Gunnar Pettersen, som trener for flere klubblag og som trener for håndballkeepere i regi av Norges håndballforbund.

Erik at jobbet med forebyggende arbeide i politiet med hovedsete på Fox Grønland i Oslo i en årrekke. Han har et stort hjerte for dette arbeidet. Vi i TeamKraft har hatt, har og kommer til å ha mye nytte av Erik fremover.

Som politimann er aldersgrensen 57 år, og du kan da gå over i pensjonistenes rekker. Erik kan gå av til sommeren.

Med en livserfaring og meget høy kompetanse på flere områder gleder vi oss til det videre samarbeidet med Erik. Han er en meget god foredragsholder og snakker om verdier som «går rett hjem» her hos oss i TeamKraft og på Slettevold Gård.

Gruppa fra VVS Ski kom til «pølselunch», hørte foredrag og fikk en «smakebit» av noen øvelser, samt en liten klatretur i verdens høyeste TeamTower i sitt slag.

De foreløpige tilbakemeldinger stod til «innertier». TeamKraft med samarbeidspartnere trenger hjelp til markedsføring. Igår var det 20 meget fornøyde rørleggere som forlot oss etter ca 4 timers «Alvorlig moro», som er en av flere «pakker» som TeamKraft kan tilby. Her vet jeg at vi får god hjelp i «jungeltelegrafen».

TeamKraft takker Erik og «gjengen» fra Folloområdet for en fantastisk flott dag. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s