Nye ungdommer på besøk!

En ny skoleklasse kom på besøk til Slettevold Gård og TeamKraft idag. Siste års elever fra en av Østfold`s ungdomsskoler var klare kl 0900.

Kong Vinter kom på besøk ila natten, men været hindrer ikke oss i TeamKraft i å gjennomføre det planlagte og oppsatte programmet.

Litt skepsis til å begynne med, naturlig nok, men etterhvert har vi elevene med oss. De er flinke til å engasjere seg. De tar del i den gode praten hvor vi tar opp forskjellige temaer som vi betegner som viktige for denne aldersgruppen.

Det er lov til å si nei. Det er lov å «rekke ut en hånd» dersom en venninne el en kompis har behov for litt hjelp. Tenk på hva dere blir med på igjennom spennende ungdomsår etc.etc.

Forebyggende arbeide er viktig. Elevene selv er enige i det. Det er vanskelig målbart, men vi har ofte opplevd at ungdommer som tidligere har besøkt oss el. som vi har vært inn imot kommer tilbake etter noen år og takker for tips, råd og kanskje hjelpen som vi bidro med. Det varmer og viser at det nytter å jobbe forebyggende.

Samarbeidstrening og kommunikasjon er andre viktige temaer som vi både snakker om og trener på. Vi har mange øvelser som kan brukes og de fungerer godt nær sagt hver gang.

Idag tok vi oss også tid til en liten klatreseanse i TeamTower før evaluering av dagen og hjemreise.

En effektiv lærer sende oss disse ordene på mail nå i ettermiddag. Vi siterer:

Hei og takk for en hyggelig og lærerik dag!

Elevene var storfornøyde og likte veldig godt at de fikk utfordringer som gjorde at de måtte samarbeide og tenke som et team. Dette var en annerledes dag, hvor elever som ofte «taper» i vanlig skole fikk lov til å være gode. Man så vesentlig forbedring av selvtillitt i løpet av dagen. Til slutt får de «presset» egne grenser til det ytterste i klatretårnet.

Vi i TeamKraft takker for en flott dag med flotte ungdommer og ønsker alle lykke til videre!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s