«Brennemoen hotel» UKE 51. Fra innsiden for første gang for vår del.

God fredag!

Byggeuke 51 på hotellet er tilbakelagt. For første gang gikk vi inn i bygget og var meget fornøyd med det vi fikk både se og høre. Per og undertegnede hadde tatt med forskriftsmessige værnesko. Hjelm,og vest fikk vi låne av prosjektets leder Geir Jonassen.

Blide og hyggelige folk traff vi overalt og som nevnt i forrige blogg er det opptil 40 mann som arbeider i og utenfor hotellbygget daglig. Elektrikere, rørleggere, snekkere traff vi på i hver etg. Tilsynsmenn fikk vi også en prat med.

Hele bygget er nå iferd med å varmes opp, noe vi kjente godt desto høyere vi kom. Billedkollasjen viser hvordan det så ut i mai, nærmere bestemt byggeuke 10. I dag kunne Per stå i fjerde etg. å speide mot Linnekleppen hvor han hadde sitt virke som skogbrannvakt igjennom 13 år.

Følg med videre og god helg fra oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s