CC-vest og TeamKraft på Rømskog

Hei og god fredag!

Igår bar det til Rømskog igjen. Denne gang etter bestilling fra CC-vest,Lilleaker i Oslo.
Vi reiste fra Slettevold/TeamKraft ca kl 12. 6 voksne og en gledesspreder på sju.
Siren, Marthe, Jan Erik, Kjell Erik og vesle Inka, Inge Magnus og Ingar i nye jakker fra Svendsen profil (www.svendsen-profil.no) var på plass ca en time senere.

Oppdragene på Rømskog (www.romskogspa.no) blir flere og flere. Vi blir alltid møtt med smil og humørfylte mennesker. Disse kaller vi i TeamKraft for påfyllere.

Aktiviteter etter hektisk møtevirksomhet igjennom dagen var
bestillingen fra CC-vest. TeamKraft kaller «pakken» for «Alvorlig moro».

Billedkollasjen viser gjengen fra TeamKraft i full gang med opprigg av øvelser. Mat fikk vi (nok engang) servert i flotte omgivelser på hotellet. En liten gjennomgang av adferdsfargene (www.teamkraft.no) legger vi alltid inn. Her ligger mye av grunnlaget for at et team/lag skal fungere. Øvelsene er i full gang. Latter, smil og glede går igjen og igjen og igjen på de forskjellige postene.

Igår ble (som alltid) vinnerlaget kåret. I tillegg ble det gitt pris til teamet som utviste mest «guts og samarbeidsånd», samlingens motivator og samlingens artigste utsagn. Det er mange ord og utrykk som kommer frem. Etpar skikkelige «perler tok kaka» under gårsdagens samling.

Vesle Inka og Marthe sørget for bilder og at alle fant frem til postene. En ny øvelse så også dagens lys. Den fungerte, (ikke overraskende) godt ivaretatt av Inge Magnus. Områdene i ved og rundt hotellet skal vi nok bli enda bedre kjent med etterhvert Flere nye øvelser kommer.

Foreløpige tilbakemeldinger er nok engang meget positive. Både Rømskog Spa&Resort og gjengen i TeamKraft setter stor pris på det. VINN & VINN sier vi!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s