UTTISRUD og DISKERUD til start!

For noen tiår tilbake sanket Uttisrud og Diskerud mange førstepremier, pokaler, sølvbestikk, heder og ære rundt om på landets travbaner. Dengang var det samspill mellom tobeinte og firbeinte som måtte trenes på. Drammen travbane var èn av arenaene som ble mye besøkt. Ennå kjøres æresløp på Momarken og Bjerke oppkalt etter slekta.

Nå reiser Uttisrud og Diskerud ut på løp også kun for tobeinte. Igår kjente vi knapt nok lukta fra Drammen travbane på vår tur langs Drammenselva. Nydelig vær, god stemning og 164 løpere var samlet for årets påskemaraton. Rekord i Drammen tiltross for stor deltagelse også under Boston Marathon med sine ca 36000 startende.

Uttisrud og Diskerud velger som dere skjønner «nærmiljøet» på sine turer. Noen tiltalls marathon har det blitt på oss begge. Erling har ca 20 registrerte og like mange uregistrerte hele på sine skuldre. Guten har ennå ikke passert 30. Imponerende sier jeg som vet hva dette dreier seg om. Galskap sier andre. Men, den tåler både Erling og jeg å høre.

Bildene viser Erling før start. Undertegnede passerer mållinjen. Førstepremier, ekte pokaler («blikkboksen» på bildet var til ære for fotografen) og tungt sølvtøy hører historien til. Nå er vi fornøyd hver gang vi når våre mål og har med oss et «mjølkeglass» el. medalje tilbake til Mysen. Nederst til høyre har vi fått med oss primus motor, arrangør, tidtager, starter, og altmuligmann Tom Rune Bertelsen på bildet. Så lenge Bertelsen står oppreist vil også Drammen påskemaraton bestå.
Nye muligheter neste år folkens og det er plass til flere!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s