TeamKraft med nye grupper og gode tilbakemeldinger.

TeamKraft henger med. Nye grupper besøker oss og gode
tilbakemeldinger «tikker inn».

Forrige blogg omhandlet andre påskedag og flotte løpsforhold i Drammen.

Torsdag 24.4. kom nye grupper på besøk. Dagen åpnet med ASPIRE BRANDS ifra Sarpsborg og avsluttet med Blåklokka 4H ifra Spydeberg.

Førstnevnte var på plass som planlagt kl 0900. Kort fortalt var opplegget Adferdsfargene med indikator. God tid til samtaler, lunsj, praktiske øvelser og en avsluttende evaluering av dagen.
Billedkollasjen viser Aspire Brands i lokalene på Slettevold Gård. Hippokrates skaper engasjement. Øvelsene det samme. Ca syv timer med teori og praksis ga tydligvis mersmak. Etter besøket bar det til Son og avslappende timer på hotellet «der borte».

Tilbakemeldingen forteller nok engag sitt.

Hei Ingar! :)

Generellt oppsummert så var alle super fornøyde med dagen; praten og latteren satt løst i bussen fra Slettevold til Son! :)

Folk måtte gå i seg selv og tenke på hva de betyr for folk rundt seg. Noe vi kan relatere til både privatliv og på jobb.
Adfersfargene henger på kontoret og på lageret, og vi snakker samt tøyser mye om fargene. Fint med litt lett humor rundt dette, selvom det egentlig stikker litt dypere. Tror vi alle lærte litt om oss selv, både styrker og begrensninger…
Kommentarer florerer i miljøet; “nå var du veldig gul…”, nå må du ikke være så grønn da, ta litt mer plass….”, hei du røde, nå må du snart ha munnkurv” , «dette overlater vi til en blå så vi kommer i dybden…” osv. Så dette har helt klart satt spor og vekket oss alle!

Hehe… Folk irriterer seg fortsatt over de stokkene og pinnen som ikke vill ned… ;) Så inntrykk ble det!

Oppsummert så tror jeg første seanse satt mest tanker, men at “leken” og øvelsene var også viktig som samholdet og det å sette teori i praksis.

Tilbakemelding om dere som ledere har vært supert! Det ble vist tillit og respekt, og det at dere var rolige som mennesker men samtidig entusiatiske over jobben deres og ønsket oss «velkommen inn” skapte en trygghetsramme. For mange var det en utfordring å bare snakke høyt i gruppe denne dagen…
Omgivelsene på gården har blitt kommentert som “fantastiske» og “koselige» samt “en fin ramme rundt en utfordrende dag hvor man slapper av og får være seg selv.»

Men alt i alt så er VI veldig fornøyde med dagen med dere, hils så mye til teamet! legger ved noen bilder for mimring også :)

Vi har planlagt et møte om 3-4 uker hvor vi skal analysere hele kick off’n og ta fram adferdsfargene samt faglig innhold og “løfter” som ble gitt. Så får vi se hva som sitter og ikke ;)
Ønsker dere en fantastisk vår og sommer, jeg håper vi sees igjen. Og dere skal vite at dere har fått noen gode ambasadører, hører vi om noen så sitter anbefalingene løst fra vår side.

Igjen, en stor takk!

Veronika Bergby
Asst. Sales- and Marketing Manager ASPIRE BRANDS A/S

TeamKraft takker folket i ASPIRE BRANDS for oppdraget og ønsker lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s