Theshirt vokser!!

Siste stopp ifm. Norge på langs 2011 med Theshirt blir neste helgs toppkamp på Hønefoss imellom hjemmelaget og Sandnes Ulf. Kampen blir sendt på Nrk 1 og vårt symbol blir forhåpentlig hengende godt synlig for ett stort publikum.

Under gårsdagens seanse på Rådhusplassen ble det donert flere nye signerte drakter, som skal sys inn/på «den nye» drakta før jula ringes inn.

Flere klubber og enkeltpersoner fikk hilse på Bjørn samtidig som de overleverte sine bidrag. Gårsdagen innbrakte ca 50 nye drakter som skal hjelpe oss å gjøre Theshirt større.

Billedkollasjen viser Bjørn ventende på sykkel før han entrer scena. Gode medhjelpere under Bjørn`s tur til Sør Afrika dukket også opp. Vi ser bl.a Steve Hall og Bjørn liggende ved en av mange drakter som ble donert i Spania hvor nettopp Steve var til stor hjelp.

Ytterst til høyre ser vi en av Bjørn`s beste venner Lars Brevik i hyggelig samtale med Assurandørs egen Lars Erik Ovesen. Lars Erik var til orientering med oss noen dager under Norge på langs. Han er en god samtaleparter og bidrar helt klart med nye og gode tanker inn imot Assurandørkjeden. Lars Erik har til orientering en MEGET GOD stemme og blir snart å høre på sin nye CD. Denne kommer vi tilbake til.

Følg oss videre med Theshirt på http://www.theshirt.no og diverse blogger, gamle som nye.

1 tanke om “Theshirt vokser!!

  1. Tilbaketråkk: Theshirt vokser!! « Teamkraft Bloggen | I'm @Heidenstrom – doing and sharing here

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s