Flere avdelinger fra Edwin Ruud Omsorgsenter besøker oss!

God fredag!

Edwin Ruud Omsorgsenter er en stor og viktig institusjon beliggende i Eidsberg kommune. Edwin Ruuds Omsorgssenter ivaretar ulike tjenester, oppgaver og behov som del av de kommunale helse- og omsorgstjenestene.
Senteret har både sykehjem og omsorgsboliger, som skal levere tjenester med kvalitet og i et omfang som møter brukernes behov på en faglig forsvarlig måte. Sykehjemmet yter tjenester innen rehabilitering, korttid og avlastningsopphold i tillegg til et botilbud med heldøgns omsorg.

Flere avdelinger har nå besøkt oss på Slettevold gård/TeamKraft og flere er på veg. » Påfyll» for mennesker som jobber med mennesker ER viktig. I TeamKraft ser vi at behovet så absolutt ikke bli mindre.

Rett før jul var det avdeling 2 som stod for tur. Litt skepsis i forkant er det ofte, (og da gjerne på grunn av «tårnet) men etter kort tid er skuldre senket og latteren sitter løst IGJEN, positive tilbakemeldinger, som sprer seg og som fører til positiv markedsføring igjennom «jungeltelegrafen»

Hei, hei☺
Tusen takk for en innholdsrik, lærerik og morsom dag. Vi var veldig fornøyde ☺ Hilsen fra
Hilde Annette Kristiansen Herland
Avdelingssykepleier Avdeling 2
Edwin Ruuds Omsorgssenter

Smilefjes og positiv omtale gir påfyll. Det holder for oss.

TeamKraft takker Edwin Ruud Omsorgsenter for at de benytter seg av våre tjenester og ønsker alle lykke til videre!

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP-Mennesket i fokus!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s