Ordføreren på plass!

Vår Ordfører Erik Unaas har lenge frontet og vært meget aktiv i prosjektet Mysenelva og Mysenelvas Venner.

Det er viktig at dugnadsgjengen blir satt pris på. At det takkes for jobben som gjøres. At de som leder og styrer i bygda tar seg tid til å besøke «folket ute i felten».

Vi er alle avhengige av hverandre for å få Eidsberg kommune opp og frem. Vår ordfører viser så langt en iver og glød som det virkelig står respekt av. Utfordringene er mange og vegen kan nok i mange sammenhenger virke lang. Det er derfor meget viktig at prosjekter som igangsettes viser at det nytter.

Mysenelva skal fremstå som ett av flere prosjekter som skal
gjøre»skeptikere» til skamme. Gjengen ved elva er i så måte meget godt igang.

To kortere «taler» ble holdt ifm. «pausekosen» ved Kloppa igår. Prosjektleder Steinar Heller takket for innsatsen som er lagt ned ifm. dugnadene som har vært holdt igjennom høsten. Nå tar (den
organiserte) dugnaden pause frem til våren. Kjenner jeg gjengen rett vil det overraske meg meget om ikke noen av Mysenelvas Venner trommer isammen til flere «treff» utover vinteren.

Erik passet også på å takke for den fantastiske innsatsen som så langt er lagt ned, og så helt klart frem til en spennende fortsettelse. Mange, også utenfor vår kommune er meget interessert i «prosjekt Mysenelva» kunne Erik fortelle.

Vi sier som i Sogndal, STAU PAU videre kjære elvevenner!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s