Idyll ved elva!

Som nevnt i forrige blogg var gårsdagen siste organiserte dugnad før vi tar en pause frem til våren 2012.

Johnny Solheim (i blått på bildene) har jobbet NOEN tusen timer dugnad. (79 år idag) Men han har flere en èn gang uttalt at dette er den artigste dugnaden han har vært med på.
Her jobbes det mot felles delmål og hovedmål. Latteren sitter meget løst. Historier fortelles på løpende bånd. Kaffen, påfyll av væske og mat er kanskje høydepunktene for mange igjennom dagen.

Aldersspennet ved elva er jo forholdsvis stort. Vi håper at flere etterhvert vil ta del i det som nå skjer langs elvekanten. Å ta med seg lærdom ifra personer som har levd ett langt liv er kanskje den beste skole som kan gis. Viktigheten av det sosiale (uten tekniske dupeditter), viktigheten av å lære å se hva felleskap både gir og gjør osv.

Tida flyr og den flyr fort. Dette hører vi fra unge som gamle. Det er derfor viktig at vi tar oss tid til å lytte litt til «erfarne fjellfolk». Her trenger en ikke å
ha med seg hverken ipad el. ipod. Mobilen kan du ha på lydløs, med vibrasjoner i lomma. Ringelyden hører en gjerne ikke grunnet støy fra motorsag, traktor el. høylydt latter etter at nok en vits el. historie er fortalt.

Møt opp og bli med. Det er fortsatt MANGE dugnadstimer som gjenstår igjennom prosjekt Mysenelva.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s