Det regner og det regner!

Fridjof var godt plassert i baugen på kajakken til Bjørn, når de la ut ifra Kroksund forrige søndag for å ta seg frem til Halden vannvegen.

Første dag ble ganske så strabasiøs med motvind og regn fra
Skullerudsjøen, inn i Rødenessjøen og videre mot Ørje.

Med en kajakk og opplastning kan Rødenessjøen være en liten prøve, selv for Bjørn som er vant med utfordringer på løpende bånd.

Kl 2300 var første camp rigget rett nedenfor Ørjes sluser. I regn,regn og atter regn.

Videre padling mot Halden via Øymarksjøen ble stoppet rett i nærheten av Strømfoss. Vannvegen til Halden er ikke rett frem. Med tidspress og ett formidabelt regnvær ble derfor «ekspedisjonen» styrt mot land.

Fridtjof var dyvåt og kald hele vegen. Å sitte rolig foran i kajakken med regn og vind midt i ………………. er en prøve selv for en garva eventyrer.

Vi valgte å la Fridjof bli hengende for tørk. Stopp ble bestemt i Stubbefolkets natur i nærheten av grensen mellom Aremark og Marker kommune.

Bjørn var fornøyd med turen. Potensialet i disse traktene er store. Event, samlinger, konkurranser kan lages og tilpasses etter ønsker.

Stubbefolket vet vi er der, men også de hadde valgt å holde seg inne grunnet unaturlig mye nedbør over deler av Østlandet.

Uansett, to dager i kajakk og god trening kan noteres i loggboka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s