«Norge på (ekstra) langs» 2011. Siste event.

Hei! Da er drakt, henger og bil klar for siste tur ut med «den gamle Theshirt». Imorgen reiser vi til Hønefoss og Nrk sendt tv-kamp imellom Hønefoss og Sandnes Ulf i Adeccoligaen.

Bjørn er lovt inn i pausen for å snakke om prosjektet.
Flyktningeproblemet der ute i verden og årets mineryddeaksjon «Vi rydder for livet». Drakta skal henge godt synlig for publikum og forhåpentlig flere tusen tv-tittere.

Vi startet på Nordkapp 17.5.2011. Ca 350 mil på sykkel er
tilbakelagt. For Toyota og henger snakker vi om ca 1300 mil. Event har vi hatt isammen med Assurandørkjeden på følgende steder:

Vadsø, Hammerfest, Kautokeino, Tromsø, Rørvik, Namsos, Rissa, Trondheim, Kristiansund, Aalesund, Sogndal, Isdalsø, Bergen, Stavanger, Bryne, Kristiansand, Lillesand, Kviteseid, Vrådal, Bø, Notodden, Drammen, Dokka, Oslo og morgendagens Hønefoss.

Presse og media har vært med oss. Etter Hønefoss vil oppsummering vise at turen har vært en suksess for prosjektet. Rapport er så godt som klar. Ny tur med «ny» drakt er på trappene. Om ikke våre
fotballgutter kommer til EM i Polen/Ukraina, skal garantert Theshirt representere Norge.

Heng med oss videre kjære venner. Theshirt og TeamKraft fortsetter og involvere. Samhold, glede og fellesskap er verdier som IKKE må glemmes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s