Fra ord til handling!

Hei!

Igår var Bjørn en av to foredragsholdere på Sætre ifm. årets Vestfjorden Cup i håndball.
Først ut var tidligere landslagsssjef i håndball Gunnar Pettersen, deretter påfyller og gledesspreder Bjørn.
Bildene viser en entusiastisk GP som bl.a snakket om viktigheten av å være motivert. Kjenne mennesket(ene) som du bor, jobber, trener isammen med. Kjenne seg selv. Være sterk og bevisst på prioriteringer. Ikke miste «sulten», for å nevne noe.
Deretter rigget Bjørn pc og lyd. Foredraget omkring Sykkelturen til Sør Afrika har han holdt ca. 40-50 g og lydhøre tilskuere viser som alltid at foredraget er populært.
Når Bjørn avslutter med Flipp-over og tusj for deretter å tegne bøtta med påfyllere og tappere sitter forsamlingen og nikker for å vise at de er enig i det han sier og beskriver.

Det er mange gode foredragsholdere der ute. Men det hjelper lite å høre på den ene foredragsholderen etter den andre dersom en ikke tar tak i seg selv og setter noe at det som sies «ut i livet»

Vi må begynne med oss selv. Bygge team, lag og gode felleskap tar tid. Dette må trenes på og trenes på både med teori og praksis.

Bjørn`s PÅFYLLERE og TAPPERE vet jeg «sitter igjen» hos flere etter at han han har fortalt om sin sykkeltur fra Norge til Sør Afrika. Hvem er påfyller og tapper i mitt, ditt, våres miljø. Jo flere påfyllere, desto bedre. Tenk over det neste gang dere er på ett kurs, foredrag oa. Er JEG en påfyller el. tapper LYKKE TIL!

Følg oss videre på våre nettsider http://www.theshirt.no og denne bloggen. Det skjer mye rundt Theshirt og TeamKraft fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s