Tid for oppsummering

Hei igjen!

Etter tre dagers samling hos TeamKraft på Slettevold var det klart for oppsummering for hoppere og ledere samt samtaler om videre samarbeide med våre hoppvenner.
Vi kan vel allerede røpe at det nok ikke blir siste gangen vi har våre nevnte venner på besøk. Fortsettelsen blir meget spennende. Billedkollasjon viser også Lene i full gang med behandling av Gyda og Bjørn Einar.
Lene drifter kjelleren for helse og velvære http://www.refleksologen.net. Her har vi to floatingkar http://www.floatingforbundet.se som benyttes både i kombinasjon med behandling el. kun floating alene.
Even Elvenes stod for regi og tilretteleggelse av torsdagens fotballkamp på Mysens kunstgressbane imellom våre hoppere og lokale spillere. En liten «gest iform av signert drakt fra hopperne ble overlevert Even fra sponsorsjef Arne.

Tre dagers markeds og mediacamp er over. Vi takker igjen for meget hyggelige dager og samvær med jente og herrehoppere, trenere og ledere. Lykke til videre med forberedelser opp imot vinterens mange renn. Historisk World Cup for jentene og VM på hjemmebane i skiflyving for gutta for å nevne noe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s