Volvo på plass!

Hei igjen!

Så var det klart for en ny gruppe på Rømskog Spa og Resort. Det var kun èn av de 30 fra Volvo som hadde vært på stedet tidligere. Det gikk ikke lang tid før vi hørte mange rosende ord fra de som var møtt frem.

Grunnet endel snø, benyttet vi denne gang områder som ligger i nærheten av hotellet til vår samarbeidsbane. 3 lag og syv
forskjellige øvelser ble gjennomført helt i tråd med ønsker og tidsrammen som vi hadde fått.

På forespørsel om dette «har noe for seg» får vi igjen et klart ja fra gruppene. Billedkollasjen viser lunsj ute i det fri, laget og servert fra dyktige kokker på hotellet. Kampropene har vi alltid med oss. Det skaper både engasjement og glede, samtidig som lagene får en «ekstra drive» når øvelsene skal gjennomføres el. når de er gjennomført.

Nede til høyre ser vi alle samlet i solveggen ved hotellet. Igjen ble det kåret en vinner. Åge og Per har full kontroll på utregningen. Idag var det en klar vinner. Det er MEGET sjelden at ett lag vinner de fleste øvelsene, 6 av sju førsteplasser gikk til de 10 med røde vester.

TeamKraft takker Rømskog Spa & Resort og Volvo for oppdraget og gleder oss til nye oppdrag og nye treff med dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s