Mysenelvas Venner gir seg ikke!

God søndag!

Vi må passe på når elva er islagt. Viken skog hadde tidligere iår gitt prosjektet en sittebod for turgåere og andre brukere av elva.

Orrelunden som ligger ca 300 m fra Kloppa vil bli en plass som kommer til å bli benyttet av mange. Det ser vi allerede og vet vi når området er ferdig opparbeidet om noe tid.

Det er mye som skal til for å stoppe entusiastene i Mysenelvas Venner. Igår var det samlet en mindre gjeng for å få boden over på rett side av elva.

Med nok ideer, maskinell hjelp og vilje til å lykkes skrider prosjektet stadig fremover.

Billedkollasjen viser Tor Gunnar og sønn Kenneth Høitomt som er et oppkomme av både ideer og gjennomføringskraft. Øystein Homstvedt er igjen på plass med maskinellt utstyr. Denne gang med traktor og vinsj. Motorsaga følger som regel alltid med. Arild Kristiansen stiller igjen med hjelpende hender, og Rolf fornekter seg ikke. Han legger ned mange timer for prosjektet. Både ved elva og ikke minst organisering og leder for Mysenelvas Venner.

Som vi ser. Bærebjelker og is holdt Etter ca 3 timer var boden trygt plassert ved Orreelunden. En liten kaffekopp og bakst fra Ann Karin smakte godt etter at nok et «delprosjekt» ved elva var «i havn».

Mysenelvas Venner gir seg ikke!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s