SIKKERHETSKURS NAV MOSS MED SIKKERHETSLEDELSE AS OG TEAMKRAFT

Hei!

Siden våren 2017 og frem til høsten 2018 har vi i samarbeide med Sikkerhetsledelse AS http://www.sikkerhetsledelse.no kjørt sikkerhetskurs for NAV ansatte i Eidsberg kommune. Servicetorget har også vært med. Med meget gode tilbakemeldinger går som oftest «jungeltelegrafen». Dette førte til at vi også fikk henvendelse fra NAV-kontoret i Moss

To samlinger ble gjennomført høsten 2018 og nå var det klart for den praktiske delen med øvelser ved «Mossekontoret». Anders fra Sikkerhetsledelse AS, samt Inge og undertegnede fra TeamKraft stod for dagens program. Øvelsene gjennomfører vi i form av rollespill/case med påfølgende evalueringer. Å forutsi hva som kan skje er alltid vanskelig. Allikevel er det viktig å trene samt snakke om hendelser som hver og èn faktisk kan komme til å oppleve i hverdagen.

At det er behov for å trene på det nevnte er det liten tvil om. Tilbakemeldingene som så langt har kommet fra de ansatte med NAV-Moss er nok engang meget gode og vi ser frem til å videreføre samarbeidet med kontoret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s