INDRE ØSTFOLD RENOVASJON i samarbeide med TeamKraft

 

Indre Østfold Renovasjon http://www.iorenovasjon.no hadde gjennom «jungeltelegrafen» fått tips om TeamKraft og ville høre mer om hva vi kunne tilby. Vi dro på et hyggelig bedriftsbesøk før jul og planlegging for samlinger var i gang.
Avfall og søppel kjenner vi alle til og jobben som disse har er en stor samfunnsoppgave. For at logistikk skulle gå opp måtte gruppen deles i to. Å stenge ned denne type bedrifter for en dag el. to er ikke så enkelt.
5 og 6.2.19 ble dagssamlingene gjennomført. TeamKraftmodellen med Adferdsfarger og noen praktiske øvelser var det vi rakk og nok engang får vi meget gode tilbakemeldinger. Oppfølging og nye samlinger vil skje utover i året.
TeamKraft takker IØR for bedriftens engasjement og ser frem til nye samlinger med en flott gjeng.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s