Boken OMGITT AV IDIOTER-har solgt i tusentall.

Her har forfatter Thomas Erikson truffet med tittelen.  «Omgitt av idioter-hvordan forstå dem det ikke går an å forstå» har blitt en bestselger og temaet er IKKE nytt. Legekunstens far Hippokrates (f.460 d.377 f.kr) var èn av de som var først ute. «Wikipedia sitat: Hippokrates assosierte personlighetstrekk med de innbyrdes forhold i forekomster av kroppens fire væsker; slim, gul galle, svart galle og blod, og han hadde stor innflytelse på den senere legen Galen. Sitat slutt».TeamKraft fikk god kjennskap til det som vi velger å kalle «et godt verktøy» i 2004 og har jobbet med dette siden den gang.  Med Equilibria hadde vi flere og interessante samlinger, men samtidig så vi at det ikke slo helt an her i Norge. I utlandet hadde firmaet mer en nok å gjøre. I 2012 kommer Dr. Stein Tyrdal og Kay Ellingsen ut med 4 bøker på norsk.  Tittel var Bestselgeren. 4 bøker i fargene rød-gul-blå og grønn med tilsammen ca 1900 sider.  Nå trodde vi at det ville bli  «oppsving» også i Norge, men nei. Nå skriver vi 2019 og boka til svenske Thomas Erikson har solgt som «varmt hvetebrød» Som foredragsholder gjør han det også godt. Boka er på 294 sider og temaet er som nevnt IKKE nytt. Bestselger i bokhyllene over langt tid.  Nå er det hans nye bok «Omgitt av psykopater» som har fått plass blandt andre populære bøker. Tittlene slår tydligvis an.

Vi merker oss at flere og flere her i Norge fatter interesse for det som vi i TeamKraft kaller Adferdsfargene. Forfatter Thomas Erikson har som nevnt truffet. De som benytter seg av dette verktøyet er meget fornøyde. Nye grupper kommer og de som har vært hos TeamKraft tidligere vil ha oppfølging.  TeamKraft jobber etter mottoet «fra ord til handling – fra teori til praksis».  Praktiske øvelser og flotte arenaer har vi mange av i nærområdet. Teorien kjenner vi som nevnt veldig godt og «i felten» er vi vant til å jobbe. Kombinasjonen teori og praktiske øvelser treffer godt. Øvelsene legges  opp til at alle kan delta.  Gå inn på våre nettsider http://www.teamkraft.no og se på noe av det vi tilbyr.  NAV-Eidsberg, NAV-Moss, LBU AS og INDRE ØSTFOLD RENOVASJON er blandt de siste gruppene som har kommet med mange gode tilbakemeldinger.  INNOVI, SKJELFOSS psykiatriske Senter, GLAVA  m.fl. har god kjennskap til verktøyet fra før og har meldt sin interesse igjen.  Kulturbygging og samarbeidstrening er viktig folkens og utlærte blir vi vel aldri!!!!

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus.  Følg oss videre!

 

56044185175 2b84ee1d a192 4bad b291 bbcffe71c958

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s