Spydeberg kommune ansatte Rus og Psykiatritjenesten på besøk.

Hei!

Ved flere anledninger har vi hatt oppdrag gjennom Spydeberg kommune. Denne gang var det ansatte fra Rus og Psykiatritjenesten som var på besøk.
TeamKraftmodellen med teori og praktiske øvelser var bestillingen fra gruppa. I forkant hadde vi vært på planleggingsmøte på arbeidsplassen. Det tar ikke så langt tid før vi er «på bølgelengde» med de vi møter da vi har god kjennskap til hvordan hverdagen for disse kan fortone seg.
Å sørge for at de ansatte har det bra og at det bygges en god kultur på arbeidsplassen ER viktig. Det trenger ikke å være så vanskelig, men det må trenes og ikke minst en bør tenke langsiktig. Rus og psykiatritjenesten i Spydeberg er nå utvidet og èn dag hos oss er en god start for å bli bedre kjent med hverandre. DET får vi stadig gode tilbakemeldinger på, også fra denne gruppen. Når hverdagen kommer har de et godt verktøy gjennom Adferdsfargene dersom situasjoner oppstår og reaksjonene fra de ansatte kan fortone seg høyst forskjellig.

TeamKraft ønsker Spydeberg Rus og Psykiatritjeneste lykke til videre i en viktig, spennende og til tider utfordrende jobb.

Teorien ble denne gang gjennomført på Slettevold Gård før vi forflyttet oss til Høytorp Fort. Praktiske øvelser i nydelig vær samt inne i Reduitten. Vi takker nok engang Restaurant Fortet og Gry for bruk av lokaler til evaluering.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s