Nye barnehager på besøk, og gode tilbakemeldinger igjen!

God kveld!

Det skjer mye på Slettevold om dagen og mere vil det bli.
Nærværsprosjektet lever «sitt liv». Utover det kommer grupper på besøk og flere har meldt sin ankomst.
Igår var det ca 40 ansatte fra Rom barnehage i Askim som hadde valgt å legge en av plandagene sine hit til oss. Møte med ledere var gjennomført før vi gikk i ferie. Igår var de ansatte på plass fra kl 0800. «TeamKraftmodellen» med teori omkring Adferdsfargene og noen praktiske øvelser sto på agendaen.

Vi ber alltid om tilbakemeldinger fra de som besøker oss.
Idag lå denne i mailboksen:

Tilbakemeldinger fra plandag på Slettevold gård 16/8-16
-De ansatte opplevde dagen som lærerik, reflekterende og morsom. Den ga inspirasjon til arbeidet.
-De ansatte ble opptatt av fargene: De fikk økt forståelse for andre og noe mer innsikt i seg selv. De ble opptatt av å ikke sette andre i bås, men bruke verktøyet for å bedre kommunikasjon og tilpasse seg andre. De ble opptatt av å ikke være forutinntatte pga fargene, men tenke at mangfoldet er viktig.
-De opplevde den teoretiske delen som inspirerende, behagelig og ga refleksjon. -De opplevde lederne på Teamkraft som «nære». Det var behagelig, man slappet av og åpnet seg.
-I etterkant reflekterte de ansatte mye over de ulike
aktivitetsledernes atferd. På aktivitetene opplevde de at noen ledere støttet mye, andre var mer stresset og pushet på tid. Dette påvirket det individuelle mennesket på ulike måter, uti fra den vi er. Det er viktige refleksjoner fordi det er slik samhandling med andre er. Ros og anerkjennelse bygde teamet bedre enn negative tilbakemeldinger. – I etterarbeidet har vi snakket om hvordan vi må møte hverandres styrker og svakheter. Noen avdelinger har laget regler for hvordan man som menneske ideelt bør være for å skape et godt team. Momenter som å bli bedre kjent, se andres positive egenskaper og skape humor blir viktig i medarbeiderskapet.

TeamKraft takker de ansatte ve Rom barnehage for en ærlig og god tilbakemelding og ønsker lykke til videre.

MESTRING – GLEDE – FELLESKAP med Mennesket i fokus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s