«NÆRVÆRSPROSJEKTET» FORTSETTER!

God kveld!

Vi er nå godt igang med Gruppe 5 i «Nærværsprosjektet». Ca halvannet år har gått siden vi startet opp.

Interessen for hva vi gjør øker. Et godt samarbeide med vår egen kommune, ligger helt klart til grunn for at vi er der vi er. Nå har vi i tillegg Høgskolen i Oslo og Akershus som gode støttespillere, noe som forsterker prosjektet ytterligere.

Igjen ser vi at det er viktig å tenke langsiktig. Utholdenhet har vi flere ganger fått tilbakemeldinger på at vi har.

Tilbakemeldinger fra de som har vært med er også gode. Hva vi gjør er egentlig ikke så vanskelig. Å bli sett og hørt, bli litt bedre kjent med seg selv, lokalene på Slettevold, går igjen når vi ber om tilbakemeldinger.

Frede Christensen fra Eidsberg kommune skal s ha en stor takk for at vi er der vi er. Han stiller opp ved behov og kommer gjerne opp på gården for å svare på spørsmål som deltagerne lurer på.

Lene Østenby har hatt tilhold på Slettevold Gård i ca 6 år. Flere og flere får hjelp fra Lene som er utdannet Refleksolog. Hun stiller også opp for å fortelle om sitt virke når nye deltagere i prosjektet er på plass.

Vi takker alle for et meget godt samarbeide så langt og satser på at vi kan være til hejlp for flere som har behov for et lite avbrekk i en hektisk hverdag.
Følg oss videre!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s