Nye blogger fra TeamKraft!

Hei igjen!

Det har vært noen «rolige uker» på bloggerfronten, men nå setter vi igang igjen. Mai og junimnd var hektiske i TeamKraft. Nye og spennende prosjekter er igangsatt og vi blir ikke arbeidsledige med det første. Gamle kunder kommer itilbake og nye vil besøke oss.

Siste blogg fra oss var i midten av mai. Kommende dager legger vi ut noen bilder og tilbakemeldinger fra de to nevnte mnd.

Nedenunder ser dere bilder fra Rømskog Spa & Resort hvor Norsk Medisinaldepot AS hadde samling i begynnelsen av juni. Nok engang gode tilbakemeldinger:

Hei Ingar,

Det var en kjempefin seanse vi hadde sammen med dere torsdag ettermiddag. Tiden fløy litt for fort, men det er jo et tegn på at dette var veldig gøy! De jeg snakket med hadde bare positive tilbakemeldinger å komme med, og selv om vi har hatt mange samlinger opp gjennom årene så var de øvelsene vi ble presentert for hos dere nye øvelser for alle sammen.

Vennlig hilsen

Gunhild Langerød
Markedskoordinator
Norsk Medisinaldepot AS

TeamKraft takker Norsk Medisinaldepot AS for oppdraget. Vi takker nok engang hotellet på Rømskog for bruk av lokaliteter både ute og inne. Vi kommer igjen!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s