Cramo`s samling på Gardermoen. Det handler om 8-kamp.

Hei!

Vi har tidligere fortalt litt om forberedelsene som ble gjort inn imot Cramo`s Kick Off på Scandic Oslo Airport Gardermoen den 25.4.

Gruppen talte tilslutt ca 120 personer. Vi var 18 aktivitetsledere fra TeamKraft og blandt disse var det 9 «innleide» fra Follo HK Damer.

Det handler om 8-kamp ble deltagerne hele tiden minnet på underveis.  Plakatene som var hengt opp talte sitt tydelige språk. 16 lag, 8 forskjellige øvelser som det ble lagt tilrrette for inne på hotellet og i nærliggende områder utenfor. Alt fungerte itråd med det planlagte og vi retter en spesiell takk til jentene fra håndballlaget som hjalp oss denne ettermiddagen.

Billedkollasjen viser samlingen i storsalen med presentasjon av Follo HK Damer og TeamKraft. Diverse øvelser hvor også «deler av» maskinparken til Cramo var «godt representert» Cramo`s ansatte virket meget fornøyde etter at vi var ferdige. Bildet nederst til v. viser Marthe i full gang med poengutregning på en stor og oversiktlig plakat. Også denne gang klarte vi å kåre et vinnende lag.

HER FØLGER TILBAKEMELDINGENE:

Hei Ingar,

Takk tilbake og slik jeg vurderer gjennomføringen, har alt vært godt utført, og gode aktiviteter med høy deltakelse har blitt gjennomført. Alt dette vurdert fra min side som deltaker. Postene var lette å finne, logistikken gikk bra, lagene lette å kjenne igjen og kampropene kunne høres gjennom hele aktivitetsperioden. Jeg oppfattet at de som stod som ansvarlig på hver enkelt post hadde nok info, var tydelige i sitt budskap og rettferdig i sine vurderinger av gjennomføring. At det på enkelte poster også ble gitt umiddelbar tilbakemelding på både gjennomføring, teamkvalitet m.m., var en god dimensjon. Men dette krevere også at aktivitetsansvarlig både er erfaren og reflektert nok – til å gi en objektiv god vurdering av dette.

Geir Paulsen
Salgs og markedsdirektør

Hei, Ingar!

Takk for en meget bra gjennomført aktivitet. Jeg har kun hørt positive tilbakemeldinger fra deltakerne. Forberedelsene og avviklingen generelt gikk også veldig bra!

Roy Lund
Produktdirektør

Med vennlig hilsen/Best regards
CRAMO AS

TeamKraft takker nok engang Cramo AS for at de benyttet seg av våre tjenester og satser selvfølgelig på at vi kan være til hjelp også ved en senere anledning.

Follo HK Damer kommer vi nærmere tilbake til!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s