TeamKraft!

Hei! TeamKraft er en betegnelse som kan benyttes om mangt og mye.
Lars Erik er med noen dager som en god TeamKrafter fra vår hovedsampartner Assurandør. Spille hverandre gode er det jo noe som heter. Skal en bli god må det trenes, kommuniseres, feiles, lykkes osv. osv. Dette er meget god trening for flere. Her finnes kun muligheter dersom lagspillerne ser nettopp mulighetene.
Lars forsøker som best han kan å koordinere kontorene imellom. Bruk hverandre på kryss og tvers av kommuner, fylker og landsdeler. Det er isammen dere blir sterke. Følg oss videre på http://www.theshirt.no og underliggende blogger. Takk!
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s