Dagene i Vadsø

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Hei igjen!  Vi må ta oss tid til ett tilbakeblikk.  Jeg har mye og mange inntrykk etter at vi fikk tre flotte dager på Varangerhalvøya med Vadsø som base.  Jeg stiller ett spørsmål som kommer til å henge «litt i lufta».  Hvorfor gåes, sykles, hoppes, kjøres, sparkes mm. Norge på langs fra Nordkapp til Lindesnes av tusenvis av mennesker uten at Varangerhalvøya er med og knapt nok nevnes???

Så tilbake til fredag 20.5.11.  Vi måtte vurdere sterkt hvordan vi skulle få frem TheShirt i Vadsø, etter at to jenter forulykket på kaia natt til 17.5.11.  Dette var en balansegang.  Å miste ungdom i sin beste alder preger ett lite bysamfunn.

Det ble derfor bestemt at vi skulle legge ut TheShirt i Aulaen på Vadsø byskole hvor ca. 250 barneskoleelever har plass.  Som vi ser på bildene var det ikke mangel på respons og entusiasme.  Bildene viser Bjørn med drakta, unger som henger over rekkverket når Bjørn forteller om sin tur til Sør Afrika  ifjor og sitt fokus på 43 millioner mennesker på flukt.  Om viktigheten av samhold, felleskap, og ikke minst det å ta vare på hverandre i tunge tider som Vadsø nå opplever.  TheShirt har ett stor mangfold.  

Bjørn oppfordret etterpå til at alle ungene kunne komme ned på parketten (håndballhall m/litt små mål hvor undertegnede har flerfoldige kamper for bedriftsidrettlaget i politiet.) for å se på, holde i TheShirt.  Igjen meget populært.

Etter «denne kampen» var det greit å komme tilbake til basen i «gamle Idrettsveien 19» (nå Fiolveien 1) for en pust i bakken.  Jostein er god medhjelper under dagene her oppe.  Fin læring for en stødig 15 åring som har livet foran seg og hvor mulihetenes mangfold ligger og venter.  Takk til Jostein.  De andre som skal og bør takkes ifm vårt opphold i Vadsø kommer vi tilbake til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s