TeamKraft på flere arenaer!

FC. Badstugjengen var og er en av de mest trofaste følgesvenner til Bjørn og TheShirt. Igjennom 333 dagers sykkeltur ga gjengen på bildet lyd ifra seg hver fredag. Et kjærkomment og fast påfyll av positiv energi, til en ensom syklist på veg til Sør Afrika. Vi er også med pà TheShirt. Bildet fra v. Frank, Strangstad. Flott manke som en av flere hester han er deleier i. Viggo med ett fantastisk smittende humør og vesen. Terje ett levende og lunt menneske, som kunne vært mentor for både Erna, Siv og Jens. Følg med folks. Aktiviteten vil tilta. God påske ønskes fra Badstugjengen på garden! Sendt fra min Nokia-telefond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s