Snart påske!

Sendt fra min Nokia-telefon
God lørdag! En nydelig dag for vårsjau og forberedelser til påske, sommer, og NPL2011. Steder hvor en kan finne roen blir ikke mindre verdsatt med årene. Det være seg rundt et bål, med fiskestanga, i badstua, på sykkelsetet, i joggeskoa, på ei hytte, hos Per på Linnekleppen, el. hjemme i sofakroken for å nevne noen. Hver og en av oss HAR behov for det. Og vi HAR tid. En time vekk fra mobil el. pc kan gjøre underverker. Pass på dere selv og hverandre. Lykke til og fortsatt god helg. TeamKraft hilser!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s