Mysenelvas Venner, Elvedagen for andre gang!

Hei! Vi går litt tilbake igjen i tid og legger ut en liten blogg omkring Elvedagen som iår ble arrangert for andre gang i regi av Mysenelvas Venner.

Denne gang hadde vi fått god hjelp ifra DnB ifht. midler og kunne derfor «utvide» underholdiningen noe fra ifjor. Fjorårets arrangement ble vellykket. Noe annet kan vi heller ikke si om årets.

Med Jørn Hoel som hovedartist, flott vær, og publikumsrekord (igjen) ved Susebakkefossen, er vi ganske så sikre på at Elvedagen i juni har kommet for å bli. Så lenge interessen rundt prosjektet, positive tilbakemeldinger og ikke minst givergleden er som den er, bidrar dette til at prosjekt Mysenelva løftes videre fremover. Et eksempel på det er de ca 7000 kronen som Mentz Holmen overrakte leder for elvas venner, Rolf Dillevik. Overskuddet (som ifjor) fra
veterantureneringen i håndball tidligere i vår kommer godt med isammen med alt det andre som «tikker inn».

Elveskeptikerne blir færre og færre!!

Anslagsvis var det ca 3-350 personer i ,ved og rundt Susebakkefossen denne ettermiddagen i juni.

Billedkollasjen viser Jørn Hoel igang på plattingen som er bygd ut mot «fossefallet». Chanette fra Mysenbyen var med på å bidra med ytterligere underholding isammen med Mysen byorkester etter at Jørn Hoel var ferdig. Masse fornøyde mennesker fikk høre gode og gamle slagere, mat og drikke ble solgt og borte ble det meste. DnB stillte med maskotter som var meget populære for de litt yngre gjestene. Beste elvedikt og tegninger ble belønnet med pengegaver og goord. Mysenelvas Venner fikk overrakt to elvebåter som ble «døpt og sjøsatt» av bl.a vår driftige ordfører Erik Unaas. «Gjedda og Bevern» vil nok bli behørlig brukt når hele elva etterhvert vil være ferdig ryddet fra Fossen til Kloppa om noe tid. De fremmøtte gjestene var veldig fornøyd med det som de fikk oppleve. Kun positive tilbakemeldinger iår også.

Velkommen igjen til neste arrangement sier vi. Åpningen av
Sparebankbroa går av stabelen den 24 august 2013.(Eidsberg Sparebank) ved Orrelunden. Møt opp!!

Elveprosjektet lever videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s