A-Media på besøk i Indre Østfold

God morgen!

Flere og flere fatter som tidligere nevnt interesse for Adferdsfargene og historien rundt det som vi i TeamKraft velger å kalle et godt hjelpemiddel eller verktøy. Torsdag i forrige uke var det A-media som var på besøk i Indre Østfold. Scandic Brennemoen trekker flere og flere nye kunder inn i vårt område, noe vi setter stor pris på. At vi også har gode ambassadører som snakker Indre Østfold opp er viktig. Bodil Løken i A-media er så absolutt èn av dem.  20 representanter fra A-Media var samlet på hotellet. TeamKraft hadde ca 3 timer til rådighet hvor det var tid til en liten innledning/prat rundt boka til Thomas Eriksson og Adferdsfargene som TeamKraft nå har benyttet i over 15 år. En light versjon av «Mesternes Mester for lag» var det lagt opp til rett nedenfor hotellet. Områdene her har vi benyttet ved flere anledninger og det fungerte igjen.
Med tre timer til teori og praktiske øvelser rekker vi ikke å gjennomføre indikator (spørsmål), men mange gir utrykk for at temaet er både bra og interessant. Boka Omgitt av idioter-hvordan forstå dem det ikke går an å forstå kjøpes og leses av flere og flere. At forfatteren har fulle saler når foredragene holdes overrasker oss ikke. Til orientering er det nye foredrag med T. Eriksson på nyåret her i Norge. I februar er det Quality hotel i Sarpsborg som står for tur. 23.1.20 er datoen. Vi vet at der er flere som har tenkt seg dit!!!

TeamKraft takker A-Media for oppdraget og ønsker alle lykke til videre.
[attach 1]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s