Oslo Universitetssykehus og TeamKraftmodellen.

God kveld!

Flere og flere fatter interesse for Adferdsfargene og TeamKraftmodellen hvor praktiske øvelser er en viktig del av det hele. Sykepleiere fra Oslo Universitetssykehus er siste gruppe ut. Scandic Brennemoen trekker flere og nye grupper til Indre Østfold og TeamKraft er med. Også hotellet får mye ros for det som leveres.
Vi innledet med innføring i teorien før turen gikk til Høytorp Fort for praktiske øvelser. Dette fungerer igjen og igjen. Tilbakemeldingene foreligger og nok engang får vi høy score. At svensken med boka «Omgitt av idioter» har spredd seg i vårt lille land er det ikke tvil om. Mange har både kjennskap, hørt om og lest boka. Til orientering trakk Thomas Eriksson fulle hus på Chateau Neuf i går med sitt foredrag. Vi takker for at budskapet spres og at flere ser at dette er et godt «verktøy». I over 15 år har TeamKraft jobbet både med teorien og de praktiske øvelsene.
Vi takker sykepleierne fra Oslo Universitetssykehus for oppdraget og tilbakemeldingene tyder på at det ikke blir siste gang vi får besøk fra denne flotte gjengen. Lykke til videre sier vi!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s