FRA TEORI TIL PRAKSIS MED HOVEDVERNEOMBUD ØST POLITIDISTRIKT

God fredag!

Tidligere denne uken var Inge og undertegnede på tidenes første Framverran-konferanse i Mosvika. Her var bl.a Gjert Ingebrigtsen foredragsholder hvor tema var «tør å gå dine egne veier». På èn av hans billedpresentasjoner stod det «planer og gjennomføring for 2018-i praksis» (se billedkollasj).

I går hadde TeamKraft samling for hovedverneombudet fra Øst politidistrikt. Ca 40 til sammen, som gjør en både viktig og krevende jobb. Bestillingen var en innføring i Adferdsmodellen med noe teori og praktiske øvelser. Nok engang trekker vi frem boka til svenske Thomas Eriksson «Omgitt av idioter-hvordan forstå dem det ikke går an å forstå» som fortsatt selger bøker i «hopetall» og foredrag med forfatter som er utsolgt.

At Adferdsfargene er et godt verktøy har vi snakket om gjennom mange mange år. Å gjennomføre praktiske øvelser etter en teoretisk innføring forsterker det hele. Å snakke om hvordan ting skal gjøres kan i mange sammenhenger bli «litt for enkelt». Når det vi snakker om og legger opp til skal gjennomføres I PRAKSIS begynner ofte jobben. Med mange års erfaring innen forskjellige yrker og ikke minst gjennom grupper som har benyttet seg av våre tjenester ser vi at kombinasjonen «fra ord til handling-fra teori til praksis» nok fungerer best.

Billedkollasjen viser Øst politidistrikt fra møterommet og utenfor Scandic Brennemoen. Høytorp Fort i flott vær er neste stopp. Laginndeling blir gjort og ordet konkurranse «trigger» nok en del av deltagerne! DET ser ofte vi som er aktivitetsledere underveis. De foreløpige tilbakemeldingene er nok engang gode og vi venter spent på en liten evaluering fra gruppen.

TeamKraft takker Hovedverneombudet Øst politidistrikt for oppdraget og ønsker lykke til videre med den viktige jobben som de gjør.

PS. Foredraget til far Ingebrigtsen var for øvrig meget bra. HER holder det ikke med bare snakk. Også fam. Ingebrigtsen ønsker vi lykke til videre!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s