NORTHUG-SPEAKER`N &TEAMKRAFT

God morgen!

NORTHUG-SPEAKER`N & TEAMKRAFT inngår samarbeide. Nok engang reiser vi til Mosvika og Trøndelag for å videreutvikle et konsept som vi mener kan ha interesse for flere. Historiene til John Northug er vel verdt å lytte til. Hvordan ble merkenavnet Northug utviklet, hva ligger bak, hva forlanges, hvem er med osv.osv. Med innlevelse forteller pappa John om opp og nedturer. Fra å være bonde den ene dagen til å være kjendis nærmest «over natta» DETTE KREVER MYE OVER TID!
Kjell Erik Kristiansen vil fortelle sine historier fra utallige OL-VM og World Cup-renn. Han er SPEAKER`N som har fulgt familien Northug gjennom hele verden når medaljer, heder og ære skal deles ut. Jeg har selv opplevd Kjell Erik ved flere anledninger, og det som skjer før, under og etter et arrangement er ikke så lett å forestille seg. Det MÅ oppleves. Her snakker vi om å å jobbe tett på mennesker fra alle verden`s kanter. Det skal gå raskt, rom for å feile er nær sagt ikke til stede og teamet skal fungere over tid, fra tidlig morgen til seint på kveld. Tusenvis av mennesker på arenaen og foran tv-skjermen forlanger at alt skal være på plass når startskuddet går. En liten «glipp» kan få store følger. Bakom her er det også en hverdag!!!
TeamKraft kjenner flere av dere til og vi kan heller ikke tas for ikke å ha utholdenhet! Det er noen fellesnevnere som kan trekkes frem når vi nå går ut med et konsept som vi mener mange vil ha noe igjen for å få med seg.
Skal teamet bygges må vi begynne med oss selv. Adferdsfargene som svenske Thomas Eriksson har skrevet om i boken Omgitt av idioter har vi omtalt tidligere. Denne teorien har vi i TeamKraft jobbet med siden 2004. Hvordan fungerer det hele i praksis?? TeamKraft har også øvelsene. Heng med. Dette er spennende!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s