ELEVRÅDSAMLiNG MYSEN VG. SKOLE 2019

God kveld!

Flere grupper har besøkt oss gjennom september mnd. Videregående skoler fra Oslo har vi nevnt tidligere, nå var det klart for vår egen Mysen vg. skole. Elevrådssamling med 50 elever, Sigbjørn Riiser, Eivind Sletner, Camilla Aas og Merete Gimle Labråten var med som lærere. Elev, lærling og mobbeombud i Østfold fylkeskommune, Henrikke Bugdø-Aarseth var også på plass.
TeamKraft startet dagen med teorien rundt Adferdsfargene, deretter noen praktiske øvelser før de nevnte tok over.
Nok engang ser det ut til at vi treffer med våre leveranser. Her følger tilbakemeldingen:» Takk for en veldig fin dag. Vi er kjempefornøyd med dere som vertskap, «kursholdere» og lokaliteter. Det jeg ønsker å trekke frem som det mest positive, var måten dere flettet inn årsaken til at vi var hos dere. At det var et elevråd som skulle samarbeide om å gjøre et godt arbeid! Det å få litt forståelse for likheter og ulikheter, og hvordan dette påvirker samarbeidet, var veldig bra!! Både teori og øvelser understreker jo dette – og det gir oss som jobber med ungdommene videre noe vi kan referere til…. Vi kommer til å bruke adferdsfargene videre når vi jobber»

Som vi ser, Adferdsfargene benyttes av flere og flere.
Billedkollasjen viser møterommet på Slettevold Gård med bl.a elever, lærere, mobbeombud. Gruppeoppgaver, valg og nyttig informasjon stod på timeplanen. Gruppebilde ble tatt og innimellom slagene var det helt greit med en pust rundt bålet i laavoen.

TeamKraft og Slettevold Gård takker for en flott dag sammen med flotte representanter fra Mysen vg. skole.
[attach 1]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s