H-20 Videregående skole fra Oslo. Prosjekt Lektor 2.

LEKTOR 2 programmet som H-20 Videregående skole (tidligere Hersleb) fikk midler til i april, blir bl.a. brukt til , sitat: «øke elevenes kompetanse innen relasjonsbygging/kommunikasjon og samhandling. Dette er en del av satsningsområdet for lærerplanfornyelsen, men også viktig kompetanse for elever som snart skal ut i arbeidslivet. Samtidig og parallelt med dette er det ønskelig å øke lærernes kompetanse og at de får erfaring/flere verktøy i sitt arbeide med relasjonsbygging» Dette står bl.a å lese i skissen til Lektor 2 programmet som skolen søkte midler etter.
TeamKraft ble valgt som samarbeidspartner og første elevgruppe var på Mysen i vår. Forrige onsdag var det klart for gruppe to. 3 klasse Helse og Oppvekst fikk innføring i Adferdsmodellen med både teori og praktiske øvelser.
Det som er gledelig er å se interessen som elevene viser. Noen plukkes ut som observatører når de praktiske øvelsene pågår. Både prat og latter sitter løst. Nå gjenstår evaluering for LEKTOR-2 prosjektet og vi håper og tror at tilbakemeldingene nok engang er positive. Så langt tyder det på det.
Vi vil igjen få takke Gry med crew på restaurant Fortet for god mat og service, for leie og bruk av skihytta, for god hjelp ifm. transport fra Øivind Dahl i Spydeberg og for to flotte dager med elever og lærere fra H-20 Videregående skole i Oslo. TeamKraft ønsker alle lykke til videre!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s