SKI OG OPPEGÅRD TiL NORDRE FOLLO KOMMUNE

God kveld!

Det skjer en del i TeamKraft om dagen og Adferdsmodellen benyttes av flere og flere. Det som også er gledelig er at flere av de som er med, har benyttet seg av våre tjenester tidligere. Jungeltelegrafen er til god hjelp.

Forrige fredag reiste vi til Tårnåsen i Oppegård. SKI og OPPEGÅRD skal bli til NORDRE FOLLO KOMMUNE fra 1.1.20. Innføring i Adferdsfargene stod på timeplanen og da går timene raskt. Vi tar oss god tid ved gjennomgang av teorien, men rekker også noen praktiske øvelser helt på «tampen av dagen».
Kommunereformen er både spennende og ikke minst krevende for mange. Nye arbeidsplasser, nye kolleger, nye arbeidsrutiner er noe av det som alle blir møtt med. Å bli kjent med de en skal jobbe og samarbeide med er derfor meget viktig.
Vi ber alltid om ærlige tilbakemeldinger og som oftest er de fleste meget fornøyd. Denne gang , intet unntak.
TeamKraft takker Helse og Omsorgsarbeidere i den nye kommunen for en flott dag og ønsker alle lykke til videre!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s