John Northug på besøk!

God formiddag!

Ved et par anledninger har jeg vært med Kjell Erik (speaker`n) Kristiansen til Selli Gård, Framverran , Mosvika. I Nord Trøndelag. Utrykk som bakom synger skogene og hverdagen kjenner vi jo til ,alle som èn og historiene er mange. Interessante samtaler har vi hatt og flere ser det ut til at det blir.
Tirsdag i forrige uke var det klart for møte med John Northug her på Slettevold i Mysen. Samme dag hadde vi Sikkerhetskurs med en gruppe fra kommunen. John og Kjell Erik fulgte «innspurten» på kursdagen med Inge og Anders,før det ble servert lunsj. Det er lettere å selge inn TeamKraft`s konsept når vi kan vise hva vi kan tilby av lokaliteter både på gården og i vårt nærmiljø for øvrig. At Anders Snortheimsmoen fra Sikkerhetsledelse AS var tilstede var også et pluss.
Et samarbeide mellom de nevnte er «på trappene». Gode, spennende. Lærerike og interessante fortellinger kan vi garantert love, i tillegg til det som vi i TeamKraft har å tilby.
Billedkollasjen viser John`s møte med Slettevold Gård for første gang. I 2005 besøkte Marit Bjørgen og landslagsjentene oss.  Floating og klatretårnet stod dengang på menyen og Kjell Erik forteller. Samtalene i Garganstua og lokaliteter for øvrig gikk unna. I flott vær fikk vi vist frem Høytorp Fort og Scandic Brennemoen. Mette var på plass og fikk fortalt litt om oppstart og mulighetene som hotellet byr på. Vi gleder oss til fortsettelsen. Følg NORTHUG, Speaker`n og TeamKraft videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s