Flere gjennomfører sikkerhetskurs i regi av Sikkerhetsledelse AS og TeamKraft.

God mandag!

Vi har tidligere lagt ut blogger om sikkerhetskursene som vi gjennomfører i samarbeide med Sikkerhetsledelse AS http://www.sikkerhetsledelse.no på Mastemyr. Samarbeidet med gamle kolleger er både givende og spennende.
Med lang erfaring fra bl.a politiet besitter vi kompetanse som kan deles med mange. Opplæring i «Trygghet og trivsel» er delt opp over flere kursdager ikke minst grunnet tidsrammene som vi har til rådighet. For ansatte i NAV-barnevern-skoler, for å nevne noen, kan det være greit å ha en innføring i hvordan opptre dersom en konflikt el trussel skulle oppstå. Teorien har vi. De praktiske øvelsene har vi. Hverdagen fanger oss og det er derfor viktig at det settes av tid for å trene, snakke sammen, bygge gode arbeidsmiljøer og kulturer. Å forbygge ER viktig!!!

Etter planlegging og innledende møter med ledelse gjennomføres kursdagene på forskjellige steder. Vi reiser ut el. gruppene kommer til oss. Forrige uke ble lokaler her hos TeamKraft benyttet.
4 timer var satt av denne formiddagen til en gruppe fra (enn så lenge) Eidsberg kommune. Anders innledet med sin teori før det hele ble avsluttet med «adferdsfargene» og en god lunsj. Temaer som bl.a gjennomgås er 1. Team-kultur, hvem er vi. 2. Konflikt og trussel håndtering-hvordan forebygge. 3. Belastning og ettervern. 4. Arbeidsmiljø, trygghet og trivsel. En evaluering tar vi oss tid til og vegen videre «stakes ut».
Billedkollasjen viser Anders og Inge i gang på «hvert sitt område» Neste gang er det i hovedsak praktiske øvelser som står på agendaen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s