INSPIRIA science senter fra Grålum på besøk.

God fredag!

INSPIRIA science senter fra Grålum i Sarpsborg hadde denne uken to dagers samling for sine ansatte på Scandic Brennemoen. TeamKraft hadde i den forbindelse fått en forespørsel på om vi kunne legge opp til «et avbrekk» fra hektisk møtevirksomhet første ettermiddag. Vi har allerede hatt flere slike forespørsler fra andre grupper som har besøkt hotellet og ifht. tidsrammene benytter vi nærområdet til våre aktiviteter. Denne gang fikk vi testet ut en ny arena, som vi nå kaller «OASEN».
Laginndeling hadde INSPIRIA stått for selv. Vester ble delt ut og kampropene hørte vi med jevne mellomrom både før og etter øvelsene.
Det er moro å se iver og glede underveis. Positive tilbakemeldinger var det ikke mangel på og at også voksne folk trives med det som vi legger opp til får vi gode bevis på gang etter gang. Samarbeidsøvelsene fungerer. Adferdsfargene har vi alltid med oss og med èn gang vi nevner boka «Omgitt av idioter, hvordan forstå den det ikke går an å forstå» våkner flere. DEN har de lest og DEN har de hørt om. Skal vi snakke om forskjellighetene i oss mennesker og ulike personligheter er (som også tidligere nevnt) Adferdsfargene et meget godt verktøy.

TeamKraft takker INSPIRIA science senter og har tatt imot invitasjonen om å besøke bedriften på Grålum med takk! Vi dukker opp utover høsten.

MESTRiNG-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s