HARTVIG NISSEN vg. skole fra Oslo på besøk igjen.

God dag!

Torsdag og fredag i forrige uke fikk vi igjen besøk fra HARTVIG NISSEN videregående skole fra Oslo. Det er andre gang denne skolen gjester oss her i Indre. Planlegging og forberedelser har vi med ledelse og lærere før samlingene finner sted. Noen små justeringer er det alltid og slik skal det være.
Arena er som tidligere Høytorp fort og vårt samarbeide med andre aktører på fortet fungerer alltid like bra. En nyoppusset «ski og sykkelbrakke» benytter vi til gruppene som skolen har ansvaret for selv. Bytte gjøres etter lunsjen som inntas midt på dagen i Restaurant Fortet.
Torsdag var ikke værgudene helt på vår side, men med utdeling av «ponchoer» og masse godt humør trosser vi både vær og vind. Tilbakemeldinger etter første dag tyder på at vi nok engang «treffer» med det som vi legger opp til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s